UVSA Ontario Leadership Summit 2

Unleash the Power Within

UVSA Ontario’s Leadership Summit (UOLS) is an annual conference held in May with it first implemented in May 2018. The Summit comprises of educational, professional, and interactive workshops and team-building activities aimed at empowering youth to become leaders within their community.

May 18 - 19, 2019 in Toronto, ON
Early Bird

$85CAD

  • Sunday Lunch Buffet
  • Sunday Cocktail Dinner
  • Summit T-Shirt
  • Summit Swag
  • Access to interactive workshops and keynote addresses
  • VSA Gala Awards Seating
  • Saturday Night Lodging at the Holiday Inn
  • Discounted Parking
  • Wifi
Sold Out
Sans Hotel

$45CAD

  • Sunday Lunch Buffet
  • Sunday Cocktail Dinner
  • Summit T-Shirt
  • Summit Swag
  • Access to interactive workshops and keynote addresses
  • VSA Gala Awards Seating
  • Discounted Parking
  • Wifi
Regular

$95CAD

  • Sunday Lunch Buffet
  • Sunday Cocktail Dinner
  • Summit T-Shirt
  • Summit Swag
  • Access to interactive workshops and keynote addresses
  • VSA Gala Awards Seating
  • Saturday Night Lodging at the Holiday Inn
  • Discounted Parking
  • Wifi

PRESENTERS

UVSA Ontario Leadership Summit 2 will have dedicated programming for keynote addresses, a panel discussion, and educational workshops that will place an emphasis on professional growth, leadership development, and cultural awareness.

To learn more about each keynote speaker, panelist, and workshop speaker, click on their respective names to Unleash the Power Within.

Keynote Speakers
Honorary speakers to inspire the next generation of Vietnamese Leaders
Panelists
Three panelists diving into Vietnamese Identity
Workshop Speaker
We are bringing the finest industry experts to speak
Molly Luu
The Deconstructed Hiring Process
Peter Viet Tong
Kpop Fanatics: Dancing With the Oppa
Garion Hicks
Power of Public Speaking
Anika Peng
Career Seeking
Kalvin Nhan
Cooler Together
Winnie Nguyen
The Art of Sales
Minh Cao
Experiencing The Startup Journey
Le Luong
Women In Leadership
Dr. Cuong Tran
Integrated Tai Chi: How to Maintain a Healthy Mind and Body
April Nguyen
Failing Together, Get Better Not Bitter
Dr. Anhlan Nguyen
Unlock The Power Within with G.R.A.C.E.
Frank Nguyen
Founding My Own Start Up
Nam Nguyen
The Stories We Tell: Art & Representation in the Vietnamese Diaspora
REGISTER FOR WORKSHOPS TODAY!
Our Event Schedule
Two fulfilling days that you wouldn't want to miss out on!
1:00 - 5:00 pm
Hotel Room Check-in
Concierge
4 hours
3:00-5:30 pm
Summit Check-In
Meeting Area Hallway
2.5 hours
4:00-5:30 pm
Dinner On Your Own
Albany Room
1.5 hours
6:00-6:30 pm
Opening Ceremonies
Albany Room
30 mins
6:30-7:20 pm
Keynote #1
Albany Room
50 mins
7:30-8:20 pm
Workshop #1
Meeting Rooms
50 mins
8:30-9:20 pm
Workshop #2
Meeting Rooms
50 mins
9:30-10:10 pm
Family Intro & Chants
Meeting Rooms
40 mins
10:10-11:00 pm
Family Activities
Meeting Rooms
50 mins
7:00-9:00 am
Wake-Up Calls
Hotel Rooms
2 hour
9:00-9:30 am
Day 2 Opening & Morning Energizers
Albany Room
30 mins
9:40-10:30 am
Keynote #2
Albany Room
50 mins
10:40-11:30 am
Workshop #3
Meeting Rooms
50 mins
11:40-12:20 pm
Panel Discussion
Meeting Rooms
40 mins
12:30-1:20 pm
Lunch Buffet
Albany Room
50 mins
1:30-3:30 pm
Family Big Games
Meeting Rooms
2 hours
3:40-4:20 pm
Bonding Activity
Albany Room
40 mins
4:30-4:40 pm
Group Picture
Albany Room
10 mins
4:40-5:30 pm
Free Time
50 mins
5:30-6:30 pm
Reception Doors Open & Check-In
Reception
1 hour
6:30-7:00 pm
Cocktail Hour Welcoming
York Room
30 mins
7:00-7:30 pm
Performances
York Room
30 mins
7:30-8:00 pm
Awards Ceremony
York Room
30 mins
8:00-8:20 pm
Performances
York Room
20 mins
8:20-9:00 pm
Closing Ceremonies
York Room
40 mins
9:30-11:30 pm
Dance Party
York Room
2 hours
Register Today